УКР РУС

Мудрик подарував легкий гол конкуренту – Челсі виграв 5:0, "кастинг" не на користь українця

24 вересня 2024 , 23:38 / Читать на русском

Відбулися 4 матчі третього раунду Кубка англійської ліги. Звіт про них читайте на "Спорт 24".

Кубок англійської ліги 2024/25, третій раунд

Волсол (четвертий дивізіон) – Лестер – 0:0 (0:3 в серії пенальті) 

Манчестер Сіті – Уотфорд (другий дивізіон) – 2:1

Голи: Доку, 5, Нуньєш, 38 – Інс, 86

Челсі – Барроу (четвертий дивізіон) – 5:0

Голи: Нкунку, 8, 15, 75, Фармен, 28 (аг), Нету, 48

Уіком (третій дивізіон) – Астон Вілла – 1:2

Голи: Р. Коне, 90+5 – Буендія, 55, Дуран, 85 (пен.)

Лестер за 90 хвилин не зміг вразити ворота Волсола, тому справа дійшла до серії пенальті. У ній кіпер "лисів" Денні Ворд видав перфоманс рівня Олександра Шовковського 2006 року. Три сейви і перемога 3:0 в "лотереї"! 

Найближчий резерв Манчестер Сіті розібрався з Уотфордом. Підопічні Гвардіоли все вирішили голами Доку та Нуньєша до перерви.

Керівництво Челсі особисто зустрілося з Мудриком – тривожний дзвіночок для Михайла

Челсі на своєму полі приймав Барроу з Ліги 2. Енцо Мареска дав рідкісний шанс Михайлу Мудрику, який останні два тури АПЛ просидів на лаві запасних. Втім, героєм першого тайму став Нкунку з дублем. Згодом Феліш непогано пробив зі штрафного, але м'яч все ж влетів у сітку від спини кіпера Барроу. 

На старті другої половини нарешті "прокинувся" Мудрик. Українець розігнав атаку Челсі і віддав Нету на порожній кут. Португалець тепло подякував Михайлу, який фактично є його прямим конкурентом. Крапку в матчі поставив Нкунку – запресингував кіпера і оформив хет-трик. Француз сьогодні відіграв нападника, але також може закрити лівий фланг. Словом, легкий "кастинг" був не на користь Мудрика. 

У фінальному матчі дня Астон Вілла на класі впоралася з Уікомом. Відзначимо перший за півтора року гол Емі Буендії, який довго лікував своє коліно.