УКР РУС

"У Шовковського ще буде багато мороки": відомий тренер вказав на проблеми Динамо перед матчем з Лаціо

24 вересня 2024 , 17:57 / Читать на русском

Відомий футбольний експерт Олег Федорчук поділився думками щодо майбутнього матчу Динамо з Лаціо у Лізі Європи.

"У Динамо проблемним залишається центр захисту. Не виключено, що з часом стопери киян й заявлять про себе голосно, але нині в них не можна на 100 відсотків бути впевненими. А не надійний тил, повірте, негативно позначається на командних діях.

Маркевич оцінив шанси Динамо у матчі з Лаціо в ЛЄ: "Повинно стати для них уроком"

По-друге, недавній календарний матч з Рухом засвідчив погану гру ногами воротаря Георгія Бущана. Пригадайте хоча б, які націлені передачі він робив нападнику гостей Ігорю Краснопіру. На щастя для киян, той дуже прямолінійно діяв опинившись віч-на-віч з Бущаном. Хоча заради справедливості слід сказати, що в останній момент Георгій усував небезпеку після ним же створених гольових моментів. Але ж слід врахувати, що в нападників Лаціо вища виконавська майстерність, ніж у Краснопіра.

По-третє, форварди Динамо й надалі не вражають. Зокрема, новачок Герреро наразі не виправдовує надій. У Зорі він був, як кажуть, вільним художником, грав, як йому заманеться. Динамо – значно організованіша команда й відразу стало помітно, що панамець банально не вписується в ансамбль. У керманича Шовковського з ним ще буде багато мороки, – сказав Федорчук у інтерв'ю Sport.ua.

Нагадаємо, "біло-сині" зіграють з Лаціо 25 вересня о 22:00.