УКР РУС

Суркіс озвучив бажаний результат Динамо у матчі з Лаціо, згадавши про амбасадорство з Кличком

24 вересня 2024 , 14:08 / Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс поділився очікуваннями від матчу киян проти Лаціо в рамках Ліги Європи.

– Динамо набрало гарну форму, грамотно провело передсезонні збори та якісно підійшло до старту сезону. Ми мали непросту серію з 6 матчів у кваліфікації та від бажаного результату зупинилися буквально в одному кроці. Вважаю, що ми нічим не поступалися Зальцбургу і могли його проходити, але фортуна відвернулася від нас.

Бєсєдін назвав чотирьох ключових гравців Динамо 

Нічого страшного, як кажуть – це футбол! У нас молодий, амбітний тренер, якісні футболісти, тому я, як президент клубу, як його вболівальник, бачу єдиний бажаний результат – перемогу над Лаціо. Наш суперник – дворазовий чемпіон Італії, представник однієї з чотирьох найсильніших клубних національних ліг, тому матч буде дуже складним для нас. Але я вірю у своїх хлопців, як і вірить уся країна.

 Скільки глядачів ви очікуєте на Фолькспаркштадіоні у середу?

– Я скажу вам чесно – ті матчі, на які Динамо могло б продати пристойну кількість квитків, ми зіграємо на виїзді: Рома, Галатасарай, Реал Сосьєдад, Хоффенхайм. Імениті клуби зі своєю армією вболівальників, які подорожують за ними по всій Європі. Мабуть, найсильніший суперник, який приїде до нас до Німеччини – це Лаціо, на матч першого туру.

На цій грі ми сподіваємося побачити чимало вболівальників. В іншому – ми вжили всіх необхідних заходів щодо залучення аудиторії на матч. Чого тільки варте підписання амбасадорства з легендарним українським боксером Володимиром Кличком, який для цього міста є, м'яко кажучи, нечужою людиною.

Володимир – лідер думок мільйонів людей, люди тягнуться до нього як до професіонала, як до кумира. Ми сподіваємося, що багато хто наслідуватиме його приклад і піде на стадіон у середу, – цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, "біло-сині" зіграють з Лаціо 25 вересня о 22:00.