УКР РУС

У Ромі пояснили, чому Довбик і Ко отримали нового тренера: "Глибоко поважаємо Де Россі"

24 вересня 2024 , 10:58 / Читать на русском

Ден і Раян Фрідкіни прокоментували для вболівальників всі останні події.

"Наша відповідальність як власників клубу полягає в ухваленні важливих рішень, які, на нашу думку, відповідають інтересам Роми, навіть якщо вони надзвичайно важкі. Літня трансферна кампанія ознаменувала початок багаторічного стратегічного проєкту, який повинен повернути Рому на вершину європейського футболу. Розбудова нового стадіону, який є ключовим елементом цього бачення, вже триває і віддасть данину багатій історії клубу.

Довбик і Миколенко тепер мають спільних власників – президент Роми офіційно придбав Евертон

Хочемо сказати наступне: "Ми глибоко поважаємо Даніеле Де Россі, переконані, що його чекає успішна кар'єра тренера, і, можливо, одного дня він повернеться в Рому. Попрощатися з ним було дуже важким рішенням, але ми ухвалили його з вірою, що це правильний шлях, щоб прагнути до трофеїв цього сезону".

Залишаємось активними інвесторами у спортивний сектор. Ми любимо красивий футбол. Можливе придбання Евертона жодним чином не змінює наших зобов'язань у Ромі. Навпаки, синергія між клубами може принести Ромі тільки переваги. Кожен клуб у нашому портфоліо працює незалежно, і Рома залишається в центрі наших футбольних амбіцій. Ви можете бути впевнені, наші зобов’язання щодо часу, ресурсів та енергії перед Ромою не зменшаться. Наша мета зрозуміла: бачити, як Рома постійно конкурує на найвищих рівнях європейського футболу," – йдеться у заяві на офіційному сайті Роми.