УКР РУС

Інгулець не втримав перемогу над Вересом – Паламарчук відбив та пропустив з пенальті

22 вересня 2024 , 14:59 / Читать на русском

Верес приймав Інгулець у 7-му турі української Прем'єр-ліги.

Українська Прем'єр-ліга, 7-й тур

Верес – Інгулець – 2:2

Голи: Кльоц, 65, Мрвальєвич, 90+6 – Малиш, 39, Вілівальд, 45

Вересу цього сезону на рідному стадіоні не щастить. Із чотирьох домашніх ігор команда зуміла здобути лише один бал після нічиєї з Карпатами (0:0). Цей поєдинок рівнянам теж вдалося перевести на мирову.

Динамо вперше в сезоні втратило очки, розписавши нічию з солідним Рухом – Бущан рятував і ледь не привіз, скасований гол львів'ян 

У першому таймі підопічним Кобіна вдалося вийти вперед завдяки голам зі стандартів. Відкрив лік голам Малиш, зупинивши м'яч та пробивши другим дотиком. Подвоїв перевагу перед самісінькою перервою Вілівальд: футболіст відзначився, вдаривши у протихід воротарю.

По перерві господарі скоротили відставання: перший удар заблокували захисники, потім відбив Паламарчук, але з третьої спроби Кльоц таки заштовхав шкіряного. Вже в компенсований час у ворота гостей призначили пенальті – Паламарчук відбив. За декілька хвилин голкіперу знову довелося готуватися до 11-метрового, та тепер Мрвальєвич забив.

У підсумку Інгулець опинився на 14-му місці, маючи в активі лише 4 бали. Верес з 5-ма очками розташувався на сходинку вище.