УКР РУС

Бекхеми живуть окремо – Вікторія надає перевагу столичному шику, а Девід долі фермера

22 вересня 2024 , 13:49 / Читать на русском

Дизайнерка Вікторія Бекхем боїться за свій шлюб з Девідом Бекхемом.

Наразі 49-річний екс-футболіст проводить більшу частину свого часу в їхньому маєтку в Котсуолдсі. Вікторія ж надає перевагу життю в Лондоні. Джерело, наближене до сім'ї, розповіло про побоювання дизайнерки.

Бекхем розіграв Анрі та Ко, епічно з'явившись в студії ЛЧ – легенда Ман Сіті ледь не збожеволів

"Девід завжди відчував себе як вдома, коли перебував у Котсуолдсі, і саме там він найщасливіший. Вікторія хвилюється, що вони йдуть різними шляхами. З часом це може призвести до того, що вони почнуть жити окремими життями. 

Девід не приховує свого бажання переїхати назавжди в сільську місцевість для більш спокійного, розслабленого темпу життя. Девід, який виріс у східному Лондоні, готовий залишити міське життя позаду і назавжди оселитися в Котсуолдсі, а Вікторія досі захоплюється життям у самому центрі Лондона.

Вікторія Бекхем переймається, що їй буде самотньо і нудно проводити весь свій час у Котсуолдсі. Коли вона висловила Девіду свої побоювання, втім, екс-футболіст розуміє, що його дружина так просто не відмовиться від життя в місті. 

Друзі та родина закликали Вікторію бути чесною щодо своїх побоювань. Наразі вона сказала йому, що готова проводити там більше часу в сільській місцевості, але, на її думку, до постійного переїзду ще далеко", – цитує джерело Tikitakas.