УКР РУС

Борнмут з помилкою Забарного розгромно влетів Ліверпулю, Ярмолюк став свідком перемоги Тоттенхема – АПЛ

21 вересня 2024 , 19:07 / Читать на русском

Відбулися чергові поєдинки 5-го туру АПЛ. Результати читайте на Спорт 24.

АПЛ. 5-й тур

Ліверпуль – Борнмут – 3:0

Голи: Діаз, 26, 28, Нуньєс, 37

Тоттенхем – Брентфорд – 3:1

Голи: Соланке, 8, Джонсон, 28, Меддісон, 85

Лестер – Евертон – 1:1

Голи: Мавідіді, 74 – Ндіає, 12

Астон Вілла – Вулверхемптон – 3:1

Голи: Воткінс, 73, Конса, 88, Дуран, 90+4 – Кунья, 25

Фулхем – Ньюкасл – 3:1

Голи: Хіменес, 5, Сміт Роу, 22, Нельсон, 90+5 – Барнс, 46

Саутгемптон – Іпсвіч – 1:1

Голи: Діблінг, 5 – Морсі, 90+5

Ліверпуль без проблем здолав Борнмут. Ілля Забарний традиційно з'явився у старті, але завадити нападникам суперника не зміг. Спочатку Діаз оформив швидкий дубль, а довершив розгром Дарвін Нуньєс, якого не зміг стримати український оборонець й дозволив пробити у дальній кут. Для уругвайця це дебютний м'яч у цьому сезоні в АПЛ. 

Єгор Ярмолюк вийшов у стартовому складі Брентфорда, який зазнав болючої поразки від Тоттенхем. Українець провів на полі 63 хвилини та не відзначився жодною результативною дією. "Шпори" несподівано пропустили на перших секундах, але зібралися силами та оформили камбек. Першим голом за команду Постекоглу відзначився Соланке. 

Евертон не переміг у п'ятому матчі поспіль, розписавши нічию з Лестером. Захисник збірної України Віталій Миколенко в матчі участі не брав через проблеми зі здоров'ям. 

Фулхем досить сенсаційно обіграв Ньюкасл. Два з трьох голів забили екс-партнери Зінченка в Арсеналі – Сміт Роу та Нельсон. Для "сорок" це перша поразка у сезоні в АПЛ. 

Астон Вілла наприкінці гри здолала Вулверхемптон. Підопічні Емері були надзвичайно близькими до втрати очок, але Конса та Дуран вирвали перемогу, забивши на 88 та 90+4 хвилинах відповідно.