УКР РУС

Різник зізнався, як"гірники" відреагували на нереалізований Судаковим пенальті у ворота Болоньї

19 вересня 2024 , 14:08 / Читать на русском

Голкіпер Шахтар Дмитро Різник зізнався, як у команді сприйняли нереалізований Георгієм Судаковим пенальті у матчі з Болоньєю.

Нагадаємо, вже на другій хвилині Шахтар заробив право на пенальті, але Судаков не зумів реалізувати його. Зустріч першого туру загального етапу Ліги чемпіонів завершилася "сухою" нічиєю між "гірниками" та Болоньєю.

Легенда Шахтаря розніс лідерів "гірників" після нічиєї з Болоньєю в ЛЧ: "Є дуже великі питання"

"Як для старту, це доволі непогано. Заробили один заліковий бал, тому для нас це гарний результат. Гра була важка, але я вважаю, що ми добре зіграли в обороні, не пропустивши жодного гола. Це заслуга всієї команди, а не тільки моя.

Чи вплинув морально на команду нереалізований пенальті? Ні, ми продовжували грати так само. Ніхто не впав у якусь яму, скажімо так, нічого страшного. Це футбол – багато хто не забиває, тому не було якогось трауру.

Що говорив тренер у перерві? Він нас підбадьорив, сказав, що це Ліга чемпіонів, і кожна гра буде важка. Також підказав кілька тактичних моментів, і ми вийшли на другий тайм.

Звісно, якщо порівнювати з УПЛ, де у нас, на жаль, немає вболівальників, і ми розуміємо чому, то, коли приїжджаєш на матчі, де повний стадіон проти тебе, це дуже важко. Але, навпаки, це додає ще більше сил і мотивації грати краще. Хочу лише подякувати тим, хто приїхав у таку зливу підтримати нас. Низький вам уклін", – сказав Різник у коментарі Tribuna.com.