УКР РУС

Легенда Шахтаря розніс лідерів "гірників" після нічиєї з Болоньєю в ЛЧ: "Є дуже великі питання"

19 вересня 2024 , 10:31 / Читать на русском

Видатний екс-нападник Шахтаря та збірної України Андрій Воробей, вважає, що "гірники" мали здобувати три очки у поєдинку проти Болоньї (0:0).

"Питання залишаються до нападника, до того ж Сікана. Питання залишаються до півзахисників – Судакова, Криськіва і Бондаренка. Є питання до крайніх півзахисників – Егіналду і Зубкова.

Шахтар розпочав ЛЧ з нічиєї проти Болоньї – Судаков не реалізував пенальті, кров Сікана

Я не розумію такого футболу, чесно! Тим паче за всіх проблем Болоньї, які у команди зараз є. Не найкращі часи в неї. У таких матчах потрібно брати три очки. Тим більше у Шахтаря є досвід виступів у Лізі чемпіонів. Це заявляла і сама Болонья, яка боялася Шахтаря саме тому, що у команди величезний досвід виступів у Лізі чемпіонів. У Болоньї немає такого досвіду.

Так, погодні умови внесли свої корективи. Так, номінально ми були першим номером, але загалом ми нічого не створили. В атаці ми взагалі нічого не зробили", – сказав Воробей у коментарі Sport.ua. 

Нагадаємо, Андрій Воробей провів за Шахтар 319 матчів, в яких забив 114 голів. Також має в активі 68 поєдинків у складі збірної України.