УКР РУС

Ман Сіті з асистом воротаря та дублем Холанда переміг клуб українця, Ліверпуль зазнав фіаско, Варді знову забив – АПЛ

14 вересня 2024 , 19:01 / Читать на русском

Відбулися чергові поєдинки 4-го туру АПЛ.

АПЛ. 4-й тур

Манчестер Сіті – Брентфорд – 2:1

Голи: Холанд, 19, 32 – Вісса, 1

Ліверпуль – Ноттінгем – 0:1

Голи: Хадсон-Одой, 72

Крістал Пелес – Лестер – 2:2

Голи: Матета, 47, 90+2 (пен.) – Варді, 21, Мавідіді, 46

Фулхем – Вест Хем – 1:1

Голи: Хіменес, 24 – Інгс, 90+6

Брайтон – Іпсвіч – 0:0

Манчестер Сіті здобув вольову перемогу над Брентфордом, за який виступає українець Єгор Ярмолюк. "Містяни" пропустили вже на першій хвилині – Вісса скористався помилкою Стоунса й головою відкрив рахунок. Згодом увімкнувся нестримний Ерлінг Холанд. Норвежець оформив дубль, забивши 9-й гол у чотирьох турах АПЛ. Другим м'ячем нападник відзначився після асисту голкіпера Едерсона, який майстерно вивів його на побачення з воротарем. Ярмолюк з'явився на полі на 84 хвилині, але не відзначився результативними діями.

Холанд пережив трагедію перед матчем проти українця в АПЛ

Ліверпуль зазнав першої поразки у сезоні. "Червоні" поступилися вперше під керівництвом Арне Слота й перервали потужну серію з перемог, яка складала 3 матчі поспіль. 

Фулхем розійшовся миром з Вест Хемом у лондонському дербі. "Котеджери" вели більшу частину поєдинку, але зберегти перемогу не змогли. На останніх секундах Інгс врятував Вест Хему нічию. 

Лестер втратив перемогу над Крістал Пелес. Другий гол Варді у новому сезоні не допоміг "лисицям" здобути дебютну перемогу після повернення в АПЛ.