УКР РУС

Динамо здобуло важку перемогу над Зорею – дебютний гол Брагару, нова позиція Бражка

14 вересня 2024 , 17:21 / Читать на русском

Відбувся черговий поєдинок 6-го туру УПЛ, в якому зійшлися Зоря та Динамо.

УПЛ. 6-й тур

Зоря – Динамо – 0:2

Голи: Буяльський, 67, Брагару, 78

Наставник киян Олександр Шовковський здивував вибором стартового складу. Фахівець вирішив провести експеримент і поставив Володимира Бражка у центр захисту. Навіть попри те, що після травми повернувся Максим Дячук. Новачку Себальйосу тренер поки не довіряє. 

Легендарний директор Динамо пішов з клубу – завдяки ньому Шевченко потрапив у Мілан

Перший серйозний момент у поєдинку створили кияни. Ярмоленко у своєму стилі намагався закрутити під дальню стійку, але відкрити рахунок завадила стійка. Добити м'яч у сітку партнерам не вдалось. Вже по перерві Зорю знову врятував каркас воріт. Ванат замикав простріл Вівчаренка, але влучив у поперечку. 

У другому таймі Динамо повністю домінувало над суперником й таки знайшло свій момент. Активний Вівчаренко нарешті добився бажаного й віддав результативну передачу. Лівий оборонець увірвався у вільну зону, прострілив на 11-метрову позначку, де Буяльський в один дотик переправив м'яч у ворота. 

Другий гол прийшов також з лівого флангу. Максим Брагару змістився в центр й за допомогою рикошету влучив у правий кут. Літній новачок киян відзначився дебютним м'ячем у біло-синій футболці. 

У підсумку перемога дозволила Динамо піднятися на другу сходинку турнірної таблиці, маючи в активі два запасні матчі. Зоря йде на шостій сходинці.