УКР РУС

Батько зірки англійського футболу звинуватив невістку в чорній магії – гравець розірвав з ним будь-які стосунки

13 вересня 2024 , 12:26 / Читать на русском

Захисник Шеффілд Юнайтед, який зараз виступає в Чемпіоншипі, та збірної Боснії і Герцеговини Анель Ахмеджоджіч має дуже непрості стосунки з батьком.

Ахмедходжіч різко припинив будь-яке спілкування зі своїм татом Мірсадом. Футболіст звинувачує свого батька у постіних маніпуляціях, брехні та шахрайстві.

Челсі за крок до підписання голкіпера збірної України, від якого відмовився інший клуб АПЛ

"Єдине, чого ти хочеш від свого батька – це підтримки і гордості. На жаль, я отримав цього дуже мало... Він не чоловік, він переслідує людей. Я навіть не збираюся вдаватися в те, що він робив, коли був молодшим, але, можливо, варто взяти інтерв’ю у моєї матері. Запитати, що вона може сказати про нього як про людину та батька?.

Я маю дуже сильну віру в Аллаха, і її ніколи не можна забрати в мене. Я зроблю все, що в моїх силах, щоб захистити свою сім'ю та людей, яких я люблю, від злих людей, таких як він. А він казав, що моя дружина використовувала чорну магію Це дуже образливо для мене і особливо для моєї дружини", – заявив футболіст в інтерв'ю для N1.

Напередодні також стало відомо, що Ахмедходжіч у віці 25 років вирішив завершити кар'єру у збірній Боснії та Герцеговини. Причиною відходу назвав численні образи в соціальних мережах.