УКР РУС

"У збірній України є внутрішній конфлікт": відомий агент прокоментував провальний старт команди Реброва в Лізі націй

13 вересня 2024 , 00:06 / Читать на русском

Футбольний менеджер та агент В'ячеслав Заховайло прокоментував невдалий старт збірної України в Лізі націй.

"Не критикує Реброва і гравців лише лінивий. І є за що. Моя суб'єктивна думка. У команді є внутрішній, невидимий конфлікт.

"Винен тренер": Маркевич дав пораду Реброву та назвав головну проблему збірної України після поразки від Чехії

1 вересня в Європі закрилося трансферне вікно. Ніхто з гравців, які грають в УПЛ, не перейшов у топ-ліги. Було багато обіцянок від агентів та ілюзій у гравців. Футбол це бізнес навіть під час війни. Не граючи у національній збірній, шанси виїхати до Європи рівні нулю. Раджу звернути увагу, хто агенти у гравців збірної. І чому це так?

Водночаc з'явилася конкуруюча організація PASS на чолі з Глібом Платовим. Питання? Хто ними опікується? Хто змушує клуби та гравців працювати з молоддю, яка не розуміється на футболі? І кого це бісить? Чому не викликають гравців, які не в темі? Ви питаєте мене, до чого тут результат двох ігор? Якщо ви таке питаєте, то ви нічого не розумієте в професійному футболі.

А тепер про саму гру… Стиль, який прищеплюється нашим гравцям, має перспективу. Але є одна проблема. Вчителі не вміють збалансувати гру в оборонних діях та інших нюансах. Ті модельні показники в амплуа гравців, яких вони обирають, не здатні вирішувати ці ідеї.

Чи потрібно звільняти Реброва? Однозначно ні. Потрібно навести лад біля нього", – написав Заховайло на своїй сторінці в Facebook