УКР РУС

Реал вірить у потенціал Луніна – Романо розкрив подробиці підписання контракту

12 вересня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Воротар Реала Андрій Лунін найближчим часом продовжить контракт з мадридцями.

Про це повідомляє Фабріціо Романо на своїй сторінці в X. За інформацією авторитетного інсайдера, підписання нового контракту з 25-річним українцем є ключовим кроком всередині клубу.

Лунін може покинути Реал, попри новий контракт, – ЗМІ

"Галактікос" вірить у потенціал Луніна і впевнений, що не втратять кіпера вільним агентом. Також Романо зазначив, що Андрій ніколи не був близький до переходу в Челсі, попри інформацію, яку писали іспанські ЗМІ влітку.

Авторитетний сайт Marca та інсайдер Фабріціо Романо опублікували інформацію про те, що Андрій Лунін підписав новий контракт з "вершковими". Нову угоду Андрія з Реалом уклали за схемою 4+1 – термін дії минулої спливав вже влітку 2025-го. Клуб офіційного підтвердження ще не надав.

Нагадаємо, що минулого сезону Лунін став основним голкіпером Реала, вигравши конкуренцію у Кепи Аррісабалаги, після травми Тібо Куртуа. Українець провів  31 матч, пропустивши 32 голи. Андрій разом з "вершковими" здобув титули чемпіона Іспанії, переможця Ліги чемпіонів та Суперкубка Іспанії. У поточному сезоні Лунін ще не зіграв жодної хвилини.