УКР РУС

Екс-голкіпер збірної України заступився за Реброва після невдалого старту в Лізі націй: "Це тільки початок"

11 вересня 2024 , 12:56 / Читать на русском

Колишній воротар збірної України, а нині відомий тренер Юрій Вірт радить не спішити з відставкою Сергія Реброва після невдачі у двох турах Ліги націй.

"Ми за іменами не поступаємося Албанії, Чехії чи Грузії. Просто хотілося б бачити збірну, яка налаштована на гру з перших хвилин.

"Винен тренер": Маркевич дав пораду Реброву та назвав головну проблему збірної України після поразки від Чехії

"От якщо буде так починати агресивно діяти, коли переводитиме м’яч на половину поля суперника та там закриватиме його, тоді побачите зміни. Є місяць часу – тренерський штаб на чолі з Ребровим проаналізує, та ми побачимо в першу чергу інший результат та більш агресивну гру.

Звичайно, не можемо міняти тренерів після двох поразок. Є чітке завдання перед Ребровим – потрапити на ЧС-2026. Думаю, все тільки починається – у нас є два турніри.

Дайте мені гарантію, що завтра прийде інший тренер замість Реброва – і команда все виграє. Це тільки початок нового дворічного циклу. Взагалі не потрібно зараз про це говорити. Сьогодні є криза результату. Впевнений, що команда зможе вийти з цієї ситуації. Найголовніше – разом з результатом ще показувати такий агресивний футбол", – сказав Вірт у коментарі Tribuna