УКР РУС

Чехія – Україна: Ребров прокоментував гру "синьо-жовтих" та відповів, чи йде у відставку

11 вересня 2024 , 00:52 / Читать на русском

Головний тренер збірної України Сергій Ребров поспілкувався з журналістами після поразки своєї команди у грі з Чехією в рамках Ліги націй (2:3).

"Ми засмучені результатом, програли важливий для нас матч. Але я вдячний гравцям, вони намагалися врятувати поєдинок. Я вважаю, що в першому таймі Чехія була дуже агресивною, було важко створювати. У цьому матчі все вирішили помилки, які ми зробили в обороні. Навіть коли ми забиваємо два голи. Другий тайм був інтенсивний, цікавий, ми могли забивати більше. Ми програли гру через свої помилки. Відставка? Ні, не йду. Поки що не йду. Почекайте трішки.

"Лев матчу": вболівальники визначили найкращого гравця збірної України у поєдинку з Чехією

Будемо працювати, будемо переглядати кандидатів. Упевнений, що будуть нові кандидати. Це й командні, й індивідуальні помилки. На жаль, сьогодні ми поступилися. Я вважаю, що в нас дуже багато роботи, зараз це важливо. Так, зараз нуль набраних очок. Яка ціль і мета збірної України зараз? Потрапити на чемпіонат світу. Ми можемо потрапити туди через кваліфікацію і через матчі Ліги націй. Поєдинки Ліги націй дуже важливі для нас. Я вдячний гравцям, вони сьогодні віддали все для перемоги. Я працюю зі збірною більше року. За цей період, якщо не брати чемпіонат Європи, я зустрічався з гравцями максимум три тижні. Тому це дуже важко. Упевнений, є над чим працювати, будемо виправляти наші помилки.

Чому наша команда не грає так агресивно, як чехи? Я не говорив, що ми не грали агресивно. Так, Чехія вдома грала дуже агресивно. Але й ми намагалися відбирати м’яч, після пропущеного гола ми багато пресингували, зрівняли рахунок завдяки пресингу й відбору. Я не можу сказати, що ми не були агресивні. І в другому таймі ми намагалися все робити. Ще раз кажу, я вдячний гравцям, вони зробили все. Якщо порахувати, скільки ми створили моментів, то цього вистачило б на декілька ігор", – сказав Ребров.