УКР РУС

Чехія – Україна: де дивитися матч другого туру Ліги націй

10 вересня 2024 , 11:28 / Читать на русском

Україна зіграє виїзний поєдинок з Чехією у другому турі Ліги націй. Спорт 24 підкаже, де стежити за перебігом подій на футбольному полі.

Нагадаємо, поєдинок відбудеться у Празі вже сьогодні, 10 вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. 

Чехія – Україна: Ребров оприлюднив заявку на матч Ліги націй

Головним суддею у матчі Чехія – Україна буде 42-річний екс-журналіст і поліціянт Джон Бітон. На лініях йому допомагатимуть земляки Деніел Макфарлейн та Девід Макгікі. Резервним арбітром буде Меттью Макдермід. VAR на матчі не будуть використовувати.

Футбольну зустріч транслюватиме медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник Ліги націй. Ігри збірної України можна буде переглянути за передплатами "Максимальна", "Спорт", а також "Оптимальна".

Суспільне Мовлення, яке є партнером MEGOGO в трансляції Ліги націй, покаже вересневі матчі збірної України на місцевих телеканалах Суспільного (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Київ ) у цифровому етері Т2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT). На ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ Ліги націй, буде обмежена трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення.