УКР РУС

Чехія – Україна: прогноз букмекерів на матч другого туру Ліги націй

9 вересня 2024 , 18:53 / Читать на русском

Україна зіграє виїзний поєдинок з Чехією у другому турі Ліги націй. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на це протистояння.

Поєдинок відбудеться у Празі у вівторок, 10 вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Головним суддею під час зустрічі України з Чехією буде 42-річний екс-журналіст і поліціянт Джон Бітон. На лініях йому допомагатимуть земляки Деніел Макфарлейн та Девід Макгікі. Резервним арбітром буде Меттью Макдермід. VAR на матчі не будуть використовувати.

Маркевич дав пораду Реброву перед грою з Чехією в Лізі націй: "Значення поєдинку буде велике"

Надійний букмекер FAVBET фаворитами матчу в Празі вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу збірної Чехії – 2,30 бала. На успіх команди Сергія Реброва – 3,30. Ціна нічиєї – 3,40.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці очікують на не надто результативну гру. Коефіцієнт на стандартний тотал менше 2,5 становить 1,89 бала. На аналогічний тотал більше – 2:00.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають чеського форварда Патріка Шика (3,00). Також високо оцінюють шанси його партнерів по команді Адама Гложека (3,40) і Томаша Чванчари (3,40) та українського нападника Романа Яремчука (3,60).

Поєдинок транслюватиме медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник Ліги націй. Ігри збірної України можна буде переглянути за передплатами Максимальна, Спорт, а також Оптимальна. У цифровому мовленні Т2 матч покажуть на місцевих телеканалах Суспільного. На ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ Ліги націй, буде обмежена трансляція.

У першому турі Ліги націй підопічні Сергія Реброва несподівано поступилися Албанії. Рахунок відкрили "синьо-жовті" завдяки голу Юхима Коноплі, однак потім пропустили два м'ячі відІсмаїлі та Асані. Чехія ж зазнала тотального розгрому від збірної Грузії – 1:4.