УКР РУС

Україна – Албанія: Вацко назвав двох зірок, які провалили взаємодію та порівняв їх з Лемпардом і Джеррардом

9 вересня 2024 , 14:05 / Читать на русском

Журналіст і коментатор Віктор Вацко прокоментував виступ георгія Судакова і Миколи Шапаренка у матчі Україна – Албанія в Лізі націй.

"У нас тільки в центрі поля, якщо Сергія Палкіна та Ігоря Суркіса послухати, 450 мільйонів євро грало. Інша справа – як вони грали. Знаєте, коли вперше Ребров почав ставити одночасно у збірній на поле Шапаренка та Судакова, мені здавалося, вони можуть гармонійно взаємодіяти, я був дуже натхнений.

"Вони гальмували гру": відомий тренер знайшов винних у збірній України після поразки від Албанії у Лізі націй

Але з плином часу мені ось це поєднання Судакова та Шапаренка у центрі поля дуже нагадує історію в збірній Англії, коли там свого часу поруч намагалися втиснути двох абсолютно блискучих та супертопових футболістів, футболістів світового рівня – Френка Лемпарда та Стівена Джеррарда.

Кожен із них окремо – фантастичний у своєму клубі. Лампс – у Челсі, Стіві Джі – в Ліверпулі, але в збірній, коли разом на футбольному полі, то кожен дивовижним чином втрачав свій клубний блиск і найголовніше – свою клубну ефективність. Ось така в мене аналогія виникає, коли я дивлюся на взаємодію Шапаренка та Судакова, зокрема в матчі проти Албанії. Кожен – не у своїй тарілці", – сказав медійник в ефірі авторської програми Вацко on Air.

Нагадаємо, Україна поступилася Албанії з рахунком 1:2. А вже 10 вересня підопічні Сергія Реброва зустрінуться з Чехією в другому турі Ліги націй.