УКР РУС

Екс-гравець збірної України виділив головну проблему збірної України: "Не бачу висновків після Румунії"

9 вересня 2024 , 00:31 / Читать на русском

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко поділився думками щодо результату матчу 1-го туру Ліги націй проти Албанії.

"Якщо казати відверто – так, цей результат дуже здивував, тому, що все ж я хотів вірити в те, що ми з нашою збірною вже пройшли цей етап, коли в нас немає таких моментів, коли в нас немає чіткого плану на цю гру. І мені здається, що якщо цей план і був, то ми не могли його побачити. Я бачив, що було кілька разів, коли ми вривалися у штрафну, але якщо подивитися загалом, то коли ти бачиш, що в 1-му таймі у нас практично не було ударів по воротах, і як ми діяли, то це наводить на такі думки, що в нас немає чіткого плану на гру.

Екс-тренер збірної України поміркував щодо причини невдач Мудрика: "Тут питання в психології"

Мені здається, тут вже багато слів було сказано. Всі вже сказали, хто хотів, що наша збірна не дуже гарно зіграла – це так. Але найтривожніше те, що я не бачу таких висновків, які наша збірна повинна була зробити після Румунії, після чемпіонату Європи. В цьому моє питання до всіх нас, до гравців, до тренерів.

Якщо є розбір гри, то треба повністю розуміти, що якщо ти наступаєш на граблі 2-3 рази, то це для нас буде великою проблемою в іграх з Грузією та Чехією. Я розумію, що якщо ми не можемо показати таку гру, як ми хотіли би, то треба в будь-якому випадку це робити в плані того, що ти можеш показати завдяки сильним сторонам, і віддаватися повністю.

І цього ми не побачили, мені здається, тому мені дуже прикро. Тому що ми вже багато казали про те, що на Євро була провальна гра з румунами, що ми не повністю були скоординовані, в нас не було плану. І тут ми, здається, не зробили ніяких висновків", – сказав Левченко в коментарі Tribuna.