УКР РУС

Кучер здивований байдужістю гравців збірної України у матчі з Албанією: "Не бачив я жаги до перемоги"

8 вересня 2024 , 17:08 / Читать на русском

Колишній захисник "синьо-жовтих" Олександр Кучер висловився про поразку збірної України від Албанії (1:2) у Лізі націй.

– Усі, хто розбирається у футболі, розуміли, що Албанія – дуже непроста команда. Це вже давно не збірна-аутсайдер у європейському футболі. Давайте просто пригадаємо, як вони зіграли на Євро: нічия з Хорватією (2:2) та поразки з мінімальними різницями від Іспанії (0:1) та Італії (1:2).

Сабо знищив футболістів збірної України після поразки від Албанії: "Сопляки"

Але я скажу так: на повторення румунського синдрому я не очікував. Не думав, що Україна знову програє супернику, який за класом та підбором гравців, за всієї поваги до Албанії, все ж нижчий за класом. Я був здивований якоюсь байдужістю наших гравців у першому таймі. От не бачив я бажання, жаги до перемоги у наших футболістів. 

– Тобто причина фіаско у недостатній мотивації? 

– Не можу відповісти однозначно. Однак знову невдало зіграли на стандартах. Це я про перший гол насамперед і загалом багато єдиноборств вчора програли українці. Командні дії в обороні знову бажають кращого… Ось – головні причини поразки, я так думаю.

Чи результат по грі? Певно, що так, бо ми програли. Не бачу сенсу виправдовуватися. Україна вела з рахунком 1:0 і якби зіграли більш суворо в обороні, реалізували свої інші моменти, а вони нехай і не стовідсоткові, але були, то святкували б перемогу, – сказав Кучер у коментарі УФ.