УКР РУС

Сабо знищив футболістів збірної України після поразки від Албанії: "Сопляки"

8 вересня 2024 , 15:51 / Читать на русском

Колишній тренер Динамо і збірної України Йожеф Сабо оцінив поразку "синьо-жовтих" від Албанії (1:2) у Лізі націй.

– Мені соромно і боляче за гру збірної України! Я через них не спав учора! Пів ночі ходив туди-сюди, переживав! Не очікував такого.

Мілевський озвучив головну проблему збірної України після фіаско від Албанії

Хочу звернутися до журналістів та експертів. Не треба звеличувати наших футболістів і ліпити з них зірок! А то, як послухаєш, то Шапаренко мало не в Реалі, Судаков у Ювентусі, Ванат у Барселоні! Ну куди їм?! Вони ще мають смоктати груди в мамки. Вони у футбол не вміють грати – сопляки! 

Учора в першому таймі Циганков хотів зупинити верховий м'яч, а той від нього відскочив на кілька метрів. Ну йолки-палки! І це футболіст, який грає в Ла Лізі, що тоді про інших говорити.

Через три дні ми граємо з Чехією. Чого чекаєте від цього матчу?

– Нічого хорошого я не чекаю. Чехія – краща команда, ніж Албанія, ще й удома грають. Нехай гравці та тренерський штаб збірної не думають, що я критикую. Це біль мого серця. Я грав у хороший футбол, тренував. Моя збірна на рівних грала проти Франції, Німеччини, Португалії, а зараз...

Я вболіваю за футбол усією душею, тому можу висловлювати свою думку. Мені не подобається, як сьогодні грають наші футболісти. Я не можу відійти від матчу з Албанією, тому гру з Чехією дивитися не буду. Нервів не вистачить! – сказав Сабо у коментарі Sport-express.ua.

Нагадаємо, що 10 вересня підопічні Сергія Реброва зіграють з Чехією. Стартовий свисток на Fortuna Arena пролунає о 21:45 за київським часом.