УКР РУС

Україна – Албанія: де дивитись матч Ліги націй

5 вересня 2024 , 17:58 / Читать на русском

Уже зовсім скоро Україна розпочне виступи у Лізі націй матчем проти збірної Албанії. Спорт 24 підкаже, де можна подивитись цей поєдинок.

Перший поєдинок "синьо-жовтих" відбудеться 7 вересня у Празі на стадіоні Epet Arena. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. А вже 10-го вересня наша команда зіграє з Чехією.

Україна – Албанія: прогноз букмекерів на матч Ліги націй

Вболівати за збірну України можна буде на медіасервісі MEGOGO за наявності відповідної підписки. У цифровому мовленні Т2 матч покажуть на місцевих телеканалах Суспільного. На ОТТ-сервісах матчі транслюватись не будуть.

Зазначимо, що підопічні Сергія Реброва зіграють в Лізі націй у дивізіоні В. Їхнім суперником, окрім Албанії та Чехії, буде Грузія. Кожна з цих команд виступала на Євро-2024 у Німеччині, але вийти з групи вдалось лише грузинцям.

До слова, раніше стало відомо, що форвард Роми Артем Довбик не допоможе національній команді у вересневих матчах через ушкодження. Повідомлялося, що він уже залишив табір збірної та відправився в Рим для відновлення під наглядом клубних лікарів.