УКР РУС

Суркіс оцінив трансферну кампанію Динамо: "Ми якісно посилили склад"

3 вересня 2024 , 18:17 / Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс переконаний, що кияни влітку добре попрацювали над підсиленням складу.

"Матчі Ліги Європи покажуть, на що ми здатні, які позиції нам ще потрібно підсилювати. Ми якісно посилилися влітку, і головний тренер це може підтвердити. Запрошувати іноземних гравців – це і дорого, і дуже важко, враховуючи, що йде війна. Не всі хочуть сюди їхати. Ті футболісти, яких запрошують інші команди – Полісся, ЛНЗ... Ми бачили цих футболістів, це рівень цих команд.

Суркіс озвучив задачу Динамо в ЛЄ, оцінивши суперників киян: "Я не рахую грошей"

Динамо ж представляє країну, робить це достойно, тому, вважаю, нам потрібні дуже хороші гравці. Колись ми могли їх запросити, напевне ви пам’ятаєте Беланда і Ленса – це дуже хороші хлопці, вони складали конкуренцію українцям. Але на сьогодні у нас українська команда, молода. У нас добре розвинута дитяча школа. З кожною грою прогресує Михавко, який вийшов на поле з травмою, бо Олександр Шовковський не хотів ризикувати та випускати Себальйоса.

Також у нас травмований Попов, з мікротравмою Шапаренко. Також Буяльський протягом трьох тижнів хворів. Словом, проблеми є, але хлопці, які вийшли у складі (проти ЛНЗ – прим), довели, що можуть замінити тих, хто не міг грати", – сказав Суркіс ФК Динамо Київ.