УКР РУС

"Коломойський сказав, щоб тепер СК Дніпро-1 тягнули самостійно": Максимов відверто розповів про свій відхід з клубу

1 вересня 2024 , 14:42 / Читать на русском

Екс-тренер "спортклубівців" Юрій Максимов зізнався, про що шкодує під час перебування в СК Дніпро-1.

"Чи відчуваю себе обманутим? Так, не думав, що таке може статися. Якби знав, то і не переходив у СК Дніпро-1. При мені був лише один трансфер, коли взимку взяли в оренду Очеретька, натомість декілька гравців покинули команду. Коли взимку зняли трансферний бан та виплатили певні борги, то думав, що все буде нормально. Але борги накопичувались і трансферний бан накладався по суті кожні півроку. Потім Коломойський відмовився від СК Дніпро-1, мовляв "тягніть тепер самостійно".

СК Дніпро-1 досі не почав роздавати борги – гравці можуть поскаржитися УАФ

Чи залишились у клуба борги переді мною та моїм тренерським штабом? Ні, зі мною та моїм тренерським штабом відбувся повний розрахунок. Знаю, що з адміністративною ланкою також розрахувались. З тим самим Шелаєвим та Полуніним. З футболістами поки що ситуація складніше. Керівництво обіцяє, що розрахується з усіма.

Чи жалкую я про рішення очолити клуб? Були певні нюанси, про які не хочу розповідати. Головне, що ми всі розуміємо, що це був той самий Дніпро , але з одиницею. Дніпро як футбольне місто зіграло велику роль в моїй кар’єрі.

Успіхи – це перемоги над Динамо та Шахтарем у першому колі, боролися за найвищі місця. Сум та образа у мене лише на одне, про що я прямо казав Фрідману та Русолу. Могли поборотися за топ-3, але взимку не було відповідного підсилення та роботи на трансферному ринку. У підсумку замість людей, які реально могли допомогти на полі, у нас на лавці сиділи молоді хлопці", – розповів Максимов в інтерв'ю Sport.ua.