УКР РУС

Інтер розгромив Аталанту та очолив таблицю Серії А

30 серпня 2024 , 23:46 / Читать на русском

Відбувся матч другого туру Серії А між Інтером та Аталантою.

Серія А, 2 тур

Інтер – Аталанта – 4:0

Голи: Джимсіті, 3 (автогол), Барелла 10, Тюрам, 48, 56

Аталанта прикро пропустила вже на старті першого тайму через автогол Берата Джимсіті, який намагався перехопити небезпечний пас суперника. Через 7 хвилин Барелла подвоїв перевагу Інтера в цьому матчі, пробивши в один дотик.

Футзальна збірна України, готуючись до ЧС, розписала нічию з африканською командою

Аталанта мала декілька моментів, щоб забивати, але то кіпер виконав блискавичний сейв після удару Дзаппакости, то Ретегі спрямував м'яч вище воріт. Тож на перерву команди пішли за переваги Інтера у два м'ячі.

На старті другого тайму Аталанта знову пропустила: голом відзначився Тюрам, який безжально переправив м'яч у сітку воріт. Трохи згодом той же Тюрам оформив дубль після того, як зіграв на добиванні у штрафному майданчику. 

Після двох матчів у сезоні Інтер має у своєму активі 7 очок та займає проміжне 1 місце, Аталанта – 3 очки та йде на 11-му місці в турнірній таблиці. 

До слова, у центральному матчі туру зустрінуться Ювентус та Рома. Надійний букмекер FAVBET  фаворитом вважає Ювентус. Коефіцієнт на перемогу туринців становить 1,81 бала. На звитягу команди Артема Довбика – 5,00. Ціна нічиєї – 3,60.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".