УКР РУС

Ювентус – Рома: прогноз букмекерів на матч Серії А за участі команди Довбика

30 серпня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Ювентус прийме Рому в третьому турі Серії А. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на це протистояння.

Поєдинок відбудеться у неділю, першого вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Стежити за перебігом матчу команди Артема Довбика можна буде на платформі Megogo.

Скандал у Ромі: Де Россі погризся із зірковим партнером Довбика на тренуванні

Ювентус за два тури заробив максимальні шість очок, здобувши перемоги над Комо і Вероною. Натомість у активі Роми лише одне очко: "вовки" на старті нового сезону зіграли внічию з Кальярі та поступився з Емполі. Довбик взяв участь в обох матчах римлян, але результативними діями наразі не відзначився.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом вважає Ювентус. Коефіцієнт на пеермогу туринців становить 1,81 бала. На звитягу команди Артема Довбика – 5,00. Ціна нічиєї – 3,60.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці не очікують, що зустріч буде дуже результативною. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,10 бала. На аналогічний тотал менше –1,81.

Найімовірнішим автором голу в цьому протистоянні букмекери вважають нападника "Старої синьйори" Душана Влаховіча (2,10). Також доволі високо оцінюють шанси Артема Довбика (3,20).