УКР РУС

Вернидуб проаналізував провал Кривбаса в матчі з Бетісом у Лізі конференцій: "Це був удар для нас"

30 серпня 2024 , 10:29 / Читать на русском

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб оцінив фіаско своїх підопічних у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації ліги конференцій з Бетісом.

Нагадаємо, у першому поєдинку криворізький клуб поступився з рахунком 0:2. А у другому зазнав розгрому 0:3 – усі м'ячі Кривбас пропустив за три хвилини.

Кривбас залишає Лігу конференцій – Бетіс все вирішив за три хвилини

"Вітаю Бетіс з перемогою та виходом до групового етапу Ліги конференцій. Дуже потужна та непогана команда, має у складі чимало швидких футболістів. Хоча, якщо взяти гру в цілому, то ми нічим не поступалися супернику в перші 40 хвилин. Пропустили перший гол, після чого трохи розсипалися.

Потім пропустили другий і третій м’ячі за декілька хвилин. Для нас це був удар. Поспілкувалися з командою в роздягальні, зробили деякі заміни. Другий тайм зіграли 0:0, перший – програли 0:3. Тому багато коментувати не хочеться. Для наших хлопців це велика школа. Вони побачили, до якого рівня їм треба прагнути. Це класний футбол. Приємна атмосфера: заповнений стадіон, багато вболівальників, які палко підтримують команду, співають пісні. Це неймовірно. Також хочу подякувати за банер, який повісили на стадіоні, український прапор від жителів Севільї в підтримку України.

На жаль, тільки дві команди будуть цього року представляти Україну на груповому етапі єврокубків. Це Шахтар і Динамо. Хочу побажати їм вдалого виступу в Європі. Будемо за них вболівати всією Україною", – наводить слова Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.