УКР РУС

Зароблений Мудриком пенальті у відеоогляді матчу Серветт – Челсі – 2:1

30 серпня 2024 , 09:59 / Читать на русском

Челсі програв Серветту в матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій (1:2). Відео голів та огляд матчу дивіться на Спорт 24.

У першій зустрічі лондонці здобули комфортну перемогу з рахунком 2:0. У матчі-відповіді, як і у попередньому поєдинку, Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі.

Мудрик заробив пенальті, Челсі поступився Серветту, але прорвався у груповий етап Ліги конференцій

І вже на старті гри український вінгер заробив для Челсі право пробити пенальті – на Михайлові грубо сфолив захисник Серветта Кейго Цунемото. Однак реалізовувати 11-метровий Михайлові не довірили. Натомість вирок арбітра виконав Крістофер Нкунку. 

Ще до перерви Серветту вдалося встановити паритет. А у другому таймі швейцарці забили переможний гол – 2:1. Втім, за сумою двох матчів у основний раунд Ліги конференцій проходить Челсі.

Українець у цій зустрічі відіграв 74 хвилини. За цей час Михайло 41 раз торкнувся м'яча, віддав 17 з 23 точних пасів (74%), виконав один удар в площину воріт, виграв 7 єдиноборств, але 14 разів втратив володіння м'ячем. Статистичний портал SofaScore поставив Мудрику оцінку 6,9 бала.