УКР РУС

Відомий екс-футболіст "розігнав" людей Маркевича з Карпат – його назвали "сірим кардиналом" команди

29 серпня 2024 , 16:36 / Читать на русском

Журналіст Володимир Крамар розповів, хто насправді керує більшістю процесів у Карпатах.

"Всім рулить Андрій Тлумак зараз. Це сірий кардинал Карпат. Насправді він керує всім. Друга людина в клубі це агент Олег Авдиш. Він вище Андрія Русола стоїть. Русол – це просто гарна ширма, людина, яка має ім'я у футболі. Хто такий Авдиш в українському футболі? Вискочка, нуль поки що.

КДК оштрафував Карпати на 145 тисяч, Верес заплатить більше – відома причина

Русол може й займається якою оперативною діяльністю, але за цим всім стоїть Тлумак і управляє тихенько. Всіх людей Маркевича з клубу прибрали, навіть селекціонерів усіх. Залишилися люди Тлумака.

Хто Лупашка представляв команді? Андрій Тлумак. Лупашко сказав, що завдання Карпат – 8-10 місце в чемпіонаті. Я думав, що бодай п'яте. Щодо премій, то за перемогу на всю команду, це десь 30 людей – мільйон гривень.

Цікаво, коли Русол почне себе проявляти і боротися за якусь владу в клубі, але я розумію, що Тлумак має прямий контакт з президентом. Він знає куди заходити і звідки виходити", – сказав журналіст Володимир Крамар у ефірі BurBuzz.

До слова, Андрій Тлумак більшу частину своєї футбольної кар'єри провів у Карпатах, виступаючи на позиції голкіпера. Після завершення кар'єри був головним тренером "левів".