УКР РУС

Атлетіко з двома скасованим голами розписало нічию з аутсайдером Ла Ліги, Атлетік здолав колишній клуб Яремчука

29 серпня 2024 , 00:41 / Читать на русском

Відбулися матчі у третьому турі чемпіонату Іспанії.

Іспанія, Ла Ліга, 3-й тур

Атлетік – Валенсія – 1:0

Гол: Прадос, 45

Вальядолід – Леганес – 0:0

Атлетіко – Еспаньйол – 0:0

Реал Сосьєдад – Алавес – 1:2

Голи: Мендес, 32 – Вільялібре, 45+5 (п.), Мартінес, 77

Вилучення: Оярсабаль, 29 (Реал Сосьєдад, червона картка)

Атлетіко не зумів здолати головного кандидати на пониження у класі. Мадридці повністю контролювали гру, активно розпочавши перший тайм. Ще до екватору дебютної 45-хвилинки підопічні Сімеоне тричі ледь не забили, однак, можна пригадати і момент Еспаньйола – на 33-й хвилині Агуадо пробив трохи вище воріт.

Жирона разом з Циганковим не змогла дати бій Атлетіко – українець зіграв вперше у сезоні

По перерві голом відзначився Рікельме, та арбітр з допомогою відеоасистента зафіксував офсайд. У другому таймі гострих моментів було менше. У підсумку команди так і розійшлися мировою. Еспаньйол, до слова, ще й досі не відзначився голом у нинішньому розіграші чемпіонату Іспанії. Він посідає 18-те місце з 1 балом. Атлктіко ж на 4-й позиції з 5-ма очками в активі.

Алавес здолав Реал Сосьєдад. Ще на 29-й хвилині господарі поля залишилися в меншості – Оярсабаль отримав досить неоднозначну пряму червону. Та вже за декілька миттєвостей Реал вийшов вперед завдяки голу Мендеса. В компенсований час зробити рахунок 1:1 зумів Вільялібре, виконавши пенальті, а на 77-й хвилині Мартінес приніс перемогу команді гостей. 

У іншому поєдинку Атлетік завдяки голу Прадос Діаса здолав Валенсію, а Вальядолід розписав безгольову нічию з Еспаньйолом.