УКР РУС

Біля стадіону, де гратимуть матч ЛЧ, поставили російський танк із літерою Z

28 серпня 2024 , 18:50 / Читать на русском

Перед входом на стадіон сербської Црвени Звезди з'явився танк Т-54, на якому зображена символіка російських окупантів.

Про це повідомляє Норвезька національна громадська телерадіомовна організація Norsk Rikskringkasting (NRK).

Шахтар віддасть свого легіонера клубу, що грав у москві

28 серпня у столиці Сербії Белграді на стадіоні Райко Мітіч відбудеться матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому Црвена Звезда зіграє проти норвезького Буде-Глімт.

Норвезькі журналісти, які прибули на гру, зі здивуванням побачили біла входу на арену танк Т-54 радянського виробництва. На ньому намальована латинська літера Z – символ, який використовується російськими окупантами з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

На передматчевій прес-конференції журналісти норвезького видання VG запитали у головного тренера сербської команди Владана Міловіча про танк, а також про співпрацю Црвени Звезди з російською компанією Газпром.

Але втрутився прес-секретар клубу, який відповів: "Це прес-конференція про матч, інше – ми це не коментуємо. Без коментарів".

Зазначимо, що Црвена Звезда не розірвала спонсорський договір із Газпромом після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Більш того, у листопаді 2022 року белградський клуб провів товариський матч у Санкт-Петербурзі з місцевим Зенітом. А вже навесні цього року команди зіграли у Белграді.

У першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів Буде-Ґлімт переміг Црвену Звезду з рахунком 2:1. Матч-відповідь розпочнеться сьогодні, 28 серпня, о 22:00.