УКР РУС

Бетіс – Кривбас: прогноз букмекерів на матч-відповідь Ліги конференцій

28 серпня 2024 , 14:42 / Читать на русском

Кривбас спробує вибороти путівку у груповий етап Ліги конференцій. Прогноз на матч-відповідь проти Бетіса підкаже Спорт 24.

Вже у четвер, 28 серпня, криворізький клуб проведе другий матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій сезону-2024/25 проти Бетіса. Нагадаємо, перший поєдинок закінчився поразкою української команди з рахунком 0:2. Стартовий свисток вирішальної гри пролунає о 22:00. 

Бетіс перед повторним матчем проти Кривбаса підсилився коштовним новачком Барселони

Підтримати команду Вернидуба можна буде на телеканалі УПЛ-ТВ, який доступний на ОТТ-платформах та в кабельних мережах (Setanta Sports, sweet.tv, Omega TV, Воля ТБ, Київстар ТБ, Vodafone TV тощо).

Надійний букмекер FAVBET зовсім не вірить у шанси Кривбаса та абсолютним фаворитом матчу вважає Бетіс. Коефіцієнт на успіх іспанської команди – 1,24. Ймовірність перемоги Кривбаса букмекери оцінюють аж у 17,50. Ціна нічиєї – 7,10.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Букмекери очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,49, а на аналогічний тотал менше – 2,62

Кривбас не вражає результатами останнім часом. Криворіжці виграли лише один матч в шести попередніх поєдинках, зокрема вилетіли з Ліги Європи, і наразі посідають 4 сходинку в турнірній таблиці УПЛ. Бетіс, окрім перемоги над українським клубом у першому матчі, у цьому сезоні ще не святкував успіх. В активі команди Пеллегріні дві нічиї. 

Якщо Кривбас не зможе відіграти перевагу іспанців, то достроково завершить свій єврокубковий сезон.