УКР РУС

Барселона оформила епічний камбек з Райо Вальєкано – 60-мільйонний новачок приніс перемогу у казковому дебюті

28 серпня 2024 , 00:33 / Читать на русском

Відбулися чергові поєдинки 3-го туру Ла Ліги, в яких Барселона зійшлася з Райо Вальєкано, а Севілья протистояла Мальорці.

Ла Ліга. 3-й тур

Райо Вальєкано – Барселона – 1:2

Голи: Лопес, 9 – Педрі, 60, Ольмо, 82

Мальорка – Севілья – 0:0

Вилучення: Сауль, 89

Каталонці несподівано пропустили першими. Вже на 9 хвилині фланговий півзахисник Райо Вальєкано Хорхе де Фрутос легко прорвався по бровці, прострілив у центр, де оборонці Барселони проспали Лопеса. Тер Стеген не виручив, пропустивши в третьому турі поспіль. 

Барселона здобула важку перемогу над Атлетіком – шедевр Ямала, настирливість Лєвандовскі, 60-мільйонний новачок знову не зіграв

У відповідь підопічні Фліка створили шалену кількість нагод, але забити вдалось аж по перерві. Все змінив вихід 60-мільйонного новачка Дані Ольмо, якого Барселоні нарешті вдалось заявити. Іспанець одразу після появи на полі почав створювати гостроту – ледь не заробив пенальті, а згодом неймовірним ударом з-за меж штрафного майданчика влучив у поперечину. 

Втім відігратися "кулес" змогли без його участі. Рафінья віддав у центр на Педрі, а той майстерно другим дотиком розстріляв правий кут воріт. Пізніше свій гол забив Лєвандовскі, але його скаcував VAR через фол Кунде в атаці. 

Рятувати Барсу довелось дебютанту Дані Ольмо. Ямал накрутив опонентів на фланзі й акуратно віддав на абсолютно вільного півзахисника, який ідеально відтягнувся від оборонців. Точний удар в кут вивів "блаугранас" вперед і подарував їм непросту перемогу, яка стала для команди Фліка третьою поспіль в Ла Лізі. Барселона очолюватиме турнірну таблицю мінімум до наступного поєдинку. 

У паралельному матчі Севілья не змогла обіграти Мальорку. Найцікавішим моментом матчу стала червона картка Сауля наприкінці гри. Обидві команди поки без перемог в Ла Лізі.