УКР РУС

Сабо розніс легенду Динамо у матчі проти Зальцбурга: "Йому треба сидіти в запасі"

27 серпня 2024 , 12:00 / Читать на русском

Екс-тренер киян Йожеф Сабо зробив прогноз на матч-відповідь Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом.

– Я на Динамо не сподіваюся взагалі! Ну куди там?! Зальцбург просто набагато сильніший. У австрійців хороша, молода, швидка і зла команда. Хорошого я нічого не чекаю.

Шовковський розповів, як ранковий обстріл вплинув на гравців Динамо перед матчем із Зальцбургом в ЛЧ

 Але у футболі дива трапляються. Що треба зробити Динамо, щоб розраховувати на успіх?

– Виграти з рахунком 3:0, але з нашою сьогоднішньою командою це неможливо. Якщо Динамо буде високо пресингувати, то відкриє вільні зони, і Зальцбург нас швидко покарає. Але в будь-якому разі нам потрібен швидкий гол, і тому доведеться пресингувати по всьому полю. Інакше нічого не буде! Австрійці не полізуть уперед, а вичікуватимуть на наші помилки. 

– Що можете сказати про перший матч?

– У Ярмоленка було три хороших моменти, а він їх профукав. Я розумію, що він – ветеран і легенда Динамо, але зараз йому треба сидіти в запасі і виходити за хвилин 15-20 до кінця матчу. Ну так не можна! На нього грають, створюють моменти, а він їх не використовує. Андрій уже втратив швидкість та інші свої якості", – сказав Сабо у коментарі УФ.

Нагадаємо, у першому матчі Динамо програло Зальцбургу з рахунком 0:2. Матч-відповідь відбудеться вже сьогодні, 27 серпня о 22:00 за київським часом. Переможець двоматчевого протистояння отримає путівку до основної стадії Ліги чемпіонів, а команда, яка програє, продовжить виступи в Лізі Європи.