УКР РУС

Реал без Луніна розбив Вальядолід – дебютний гол Ендріка, мовчання Мбаппе

25 серпня 2024 , 20:10 / Читать на русском

Реал дебютував у новому сезоні Ла Ліги га власний арені у грі проти Вальядоліда.

Ла Ліга. 2-й тур

Реал – Вальядолід – 3:0

Голи: Вальверде, 50, Діас, 88, Ендрік, 90+6

Невиразна перша нічия у стартовому турі з Мальоркою, безумовно, засмутила шанувальників Реала. Перша домашня перемога, безумовно, підняла настрій.

Реал остаточно визначився з майбутнім Луніна – джерело розкрило подробиці

Перед грою гравці Реала продемонстрували глядачам Суперкубок УЄФА.

У першому таймі "вершкові" переважали суперника за всіма статистичними показниками, але моменти не створювали. Звичайно, можна зробити поправку на відсутність травмованого Беллінгема, але чи може залежати гра такого клубу від одного, навіть такого, гравця.

У другому таймі швидкий гол вдався Вальверде. Потім моменти мали Гюлєр, Родріго і звісно ж Мбаппе. Але на заваді раз по раз  ставав естонський воротар гостей Карл Хейн.

Лише за дві хвилини до кінця основного часу невтішну одиничку вдалося змінити на двійку. Реноме чемпіонів підправив Діас, який вийшов на заміну.

А в компенсований час рахунок несподівано виріс до розгромного. Ще одним джокером став бразильский вундеркінд Ендрік, який відзначився дебютним голом за свою команду.

У підсумку – результативна перемога Реала – 2:0, за якою український воротар Реала Андрій Лунін, традиційно, спостерігав з лави запасних.

Реал набрав 4 очки після 2-х матчів. У Вальядоліда – на один бал менше.