УКР РУС

Кривбас втратив очки у матчі з Інгульцем – вилучення Кобіна

25 серпня 2024 , 19:59 / Читать на русском

Кривбас та Інгулець зустрілися в четвертому турі Української Прем'єр-ліги.

УПЛ. 4-й тур

Кривбас – Інгулець – 1:1

Голи: Кожушко, 40 – П'ятов, 6

П'ятов вивів Інгулець вперед уже на 6-й хвилині зустрічі, закрутивши м'яч у дальню дев'ятку, але на екваторі першого тайму Паламарчук мінімальним дотиком врятував свою команду від пропущеного голу. 

Вольфсбург оформив камбек у матчі з Баварією, але не зміг перемогти у стартовому матчі Бундесліги

Але господарям матчу таки вдалося відзначитись голом. Сталося це наприкінці першої 45-хвилинки – Кожушко пʼятою замкнув передачу з флангу та зрівняв рахунок. Загалом, обидві команди створювали небезпечні моменти. 

Вже у другому таймі Кожушко потужним ударом з-за меж штрафного майданчику намагався переправити м'яч у сітку, але влучив у бокову стійку. Темп Інгульця значно впав, підопічні Кобіна відчутно втомились, а от Кривбас продовжував атакувати. Микитишин прорвався у карний майданчик і опинився перед воротарем, але в останній момент Паламарчук вибив м'яч з ніг опонента у підкаті.

На 89-й хвилині за зайві емоції червону картку від арбітра отримав головний тренер Інгульця Василь Кобін.  Наприкінці основого часу Хомченовський змарнував нагоду вивести Кривбас вперед – Паламарчук швидко зреагував та відбив м'яч.

Для Інгульця – це третя нічия в цьому сезоні. В активі команди 3 очка у 4 матчах, у підопічних Вернидуба – 7.