УКР РУС

Хавбек Кривбаса прокоментував поразку від Бетіса у кваліфікації ЛК: "Це одна з найкращих команд Іспанії"

23 серпня 2024 , 11:58 / Читать на русском

Півзахисник криворіжців Єгор Твердохліб прокоментував фіаско з іспанцями (0:2) у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

"Зіграли проти сильного суперника. Це одна з найкращих команд Іспанії, я вважаю. Було цікаво зіграти з Бетісом, та побачити свої можливості у порівнянні з нами.

Кривбас – Бетіс: Пеллегріні оцінив перемогу над криворіжцями у Лізі конференцій

Для нас – це неоціненний досвід. Впевнений, ця гра дасть нам свої плюси і в чемпіонаті України ми зможемо виглядати ще більше впевненіше.

На чому робив акцент Юрій Вернидуб у перерві? Говорив те ж саме, що і перед грою. Просив нас бути ще більше впевненішими, вірити у свої сили та грати розкуто.

Щодо підтримки українських вболівальників на трибунах в Кошіце... Дуже дякую їм. Вони постійно гнали нас вперед, ми це відчували. Великий їм уклін за палку підтримку", – цитує Твердохліба Футбол 24.

Нагадаємо, що повторний поєдинок між командами відбудеться у четвер, 29 серпня в іспанській Севільї. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом. Переможець двоматчевого протистояння потрапить до основної стадії Ліги конференцій. На команду, яка програє, чекає виліт з єврокубків.