УКР РУС

Вернидуб розповів, що йому сподобалось у грі Кривбаса з Бетісом

23 серпня 2024 , 08:30 / Читать на русском

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди у першому матчі плей-офф Ліги конференцій проти Бетіса.

"Важко щось коментувати. Тим паче, ми програли – 0:2. Нам протистояв дуже потужний суперник з однієї з топ-5 європейських ліг – Ла Ліги.

Кривбас наблизився до вильоту з єврокубків, зазнавши сухої поразки від Бетіса у кваліфікації ЛК

Матч був для нас важким. Але мені сподобалось те, що хлопці все рівно грали. Не сиділи в захисті, а дійсно грали. Матч вийшов цікавим: і суперник атакував, і ми. Різниця тільки в тому, що у Бетіса десь більше майстерності. Тому вони і забили два непоганих голи, та перемогли.

Я сказав хлопцям, що такі матчі повинні приносити задоволення. Адже поєдинки з європейськими командами нас вчать, мене і гравців, до чого треба прагнути в подальшому. Якщо будеш сумлінно працювати і робити все як потрібно, то ти обов'язково досягнеш якихось вершин. По-іншому ніяк.

Підтримка вболівальників у Кошице? Мені все дуже сподобалось. Я вдячний кожному і кожній, хто нас підтримував та вболівав. Їх підтримка – це клас. Для команди це великий стимул. Те, що ми програли - просимо вибачення. Але, погодьтесь, і суперники нам дістались не дуже легкі: що Вікторія, що Бетіс. Ми все рівно робили все, аби досягти позитивного результату. Але, варто визнати, на сьогоднішній день – ми десь слабкіше за цих суперників", – цитує Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

Нагадаємо, повторний поєдинок між командами відбудеться у четвер, 29 серпня в іспанській Севільї. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом. Переможець двоматчевого протистояння потрапить до основної стадії Ліги конференцій. На команду, яка програє, чекає виліт з єврокубків.