УКР РУС

"Динамо не дуже й програло Зальцбургу": Циганик назвав єдиний фактор, у якому кияни поступалися австрійцям

23 серпня 2024 , 00:59 / Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик поділився думками щодо першого поєдинку Динамо та Зальцбурга у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Ми всі говоримо про якість футболістів та команди. Але це така субстанція, яку важко виміряти. Її можна виміряти статистикою. Якщо говорити про статистику, то Динамо не дуже й програло Зальцбургу.

"У ворота Динамо можна було три пенальті призначати": Леоненко розкритикував киян за матч проти Зальцбурга

Але як використання моментів кияни сильно програли. У футболі якість можна або купити за великі гроші, або виховати. Процес виховання довший. Великі клуби можуть витратити 100 млн, хоча це не допомагає, як показує проект Челсі.

Динамо розчарувало мене в тому, що воно мало купу добрих моментів, щоб забити. А якості їхнього використання не вистачило. Якщо говорити про саму гру, то кияни ні в чому не програли.

Зальцбург – непроста команда. Вона накрутила такий темп, який буде складним для будь-якої команди. Але Динамо витримало його на початку зустрічі та створило більше моментів. Більше яскравих контратак. Але якість... Ярмоленко погано приймає м'яч... Мені це важко пояснити. Де ця якість? Моменти були розіграні добре", – поділився Циганик у авторській програмі на Youtube.