УКР РУС

Кореспондентка розкритикувала Кривбас за дії після матчу: "Ми всі заї**лись"

19 серпня 2024 , 10:00 / Читать на русском

Кореспондентка УПЛ ТБ Катерина Годунова розповіла, чому гравці Кривбаса відмовились від флеш-інтерв'ю після перемоги над Вересом (2:0) у 3-му турі УПЛ.

"Найбільше у мене запитань до гравців Кривбаса, які так і не дійшли до флеш-зони. Чому? Та х*й знає насправді. Уперше за 8 років у спортивній журналістиці до мене не прийшли гравці від команди, яка перемогла.

Кривбас впевнено здолав Верес у поєдинку з двома вилученнями

І ні, проблема не в пресс-лужбі, там чудові хлопці й дівчата, і я дуже вдячна їм за допомогу. Чого мені завжди не вистачає в українському спорті – це взаємоповаги. Взаємоповаги між спортсменом та глядачем, між спортсменом та тими, хто організовує трансляцію, працює безпосередньо на матчі, намагається "продавати" цей матч. Зрештою, між спортсменом та журналістом, який забере близько 4 хвилин твого часу після гри.

Від віце-президента ми почули, що "хлопці відверто заї**лись", і я їх розумію, і знімальна група теж. Ми всі заї**лись. Але будемо відвертими: є люди, чий зай*б набагато більший. І це не футболісти, не я і не знімальна група. Хочеться, щоб український спорт, зокрема футбол, перестав бути таким інфантильним. Давайте поважати одне одного. І в першу чергу тих, заради кого відбувається цей матч. Амінь", – написала Годунова на своїй сторінці в Instagram.