УКР РУС

Кривбас звернувся до УЄФА з проханням замінити арбітра матчу з Бетісом, який у березні обслуговував поєдинок збірної РФ

18 серпня 2024 , 12:00 / Читать на русском

Футбольний клуб Кривбас звернувся до УЄФА з проханням замінити турецького арбітра Арди Кардешлера, призначеного на матч плей-офф Ліги Конференцій 2024/25 проти Бетіса.

"Нам стало відомо, що цей арбітр 21.03.2024 обслуговував товариський матч між росією та Сербією, який проходив у москві, росія. Через це вважаємо неприпустим залучення цього судді до роботи на матчі за участю українського футбольного клубу.

Український клуб потрапив у ДТП дорогою на виїзний матч Другої ліги – тренерів та лікаря госпіталізували

Як відомо, вже третій рік в Україні триває війна у зв’язку із повномасштабною військовою агресією російської федерації. Незважаючи на війну, Україна проводить футбольні змагання на всіх рівнях. Цією можливістю ми завдячуємо українським військовим, які мужньо боронять нашу країну весь час, захищаючи від російських окупантів.

У сезоні 2023/24 ФК Кривбас отримав право представляти Україну на міжнародній арені. Проте суддівство нашого міжнародного матчу арбітром, який працював на матчі за участі росіян, ще й безпосередньо у росії, дискредитує весь наш клуб перед всіма вболівальниками, серед яких є багато військових, які наразі захищають нашу країну від нападів росії, а також перед всією Україною, яка потерпає від військової агресії росіян.

Кривбас також проінформував Українську Асоціацію Футболу та Комітет арбітрів УАФ щодо ситуації, яка склалася. Віримо, що здоровий глузд переможе", – йдеться у заяві клубу.

Зазначимо, що матч Кривбас – Бетіс відбудеться 22 серпня.