УКР РУС

Динамо обіграло Верес у першому для себе матчі нового сезону – епічний фейл і неймовірний сейв Нещерета

9 серпня 2024 , 19:56 / Читать на русском

У другому турі УПЛ Динамо на виїзді перемогло Верес.

УПЛ. Другий тур

Верес – Динамо – 1:2

Голи: Шарай, 62 – Шапаренко, 16, Буяльський, 44

Стартовий тур УПЛ кияни пропускали через підготовку до мату ЛЗ з Рейнджерс. Скористатися такою опцією вони мали право через те, що відпустили трьох гравців у олімпійську збірну України. Натомість Верес у першому турі в більшості зіграв внічию з Карпатами (0:0).

Ворскла знищила Лівий Берег – жахливий ляп воротаря новачків УПЛ і злощасні останні хвилини

У поєдинку з рівнянами Динамо вийшло вперед вже у дебюті зустрічі. Шапаренко на межі штрафного ефектно розрядив гармату під поперечку після пасу Кабаєва. За лічені хвилини Микола міг відзначитися знову, але після скидання Волошина зблизька пробив повз ворота.

На останній хвилині основного часу. Шапаренко у межах штрафного скинув під удар Буяльському, а Віталій переправив м'яч повз голкіпера – 2:0.

У першій половині другого тайму Верес зумів відквитати один м'яч. Руслан Нещерет припустився жахливої помилки, вибивши м'яч просто в ноги Владиславу Шараю, той рвонув вперед і розстріляв порожні ворота "біло-синіх".

Згодом Дубінчак міг зробити перевагу Динамо більш комфортною, однак поцілив у стійку. У компенсований час Нещерет частково реабілітувався за свій фейл, виконавши чудовий сейв після удару Сікейри, який пробивав у "дев'ятку".

У підсумку поєдинок завершився перемогою підопічних Олександра Шовковського з рахунком 2:1.