УКР РУС

"На полі буде бійня": лідер збірної України розкрив план на вирішальну гру з Аргентиною на Олімпіаді-2024

30 липня 2024 , 12:13 / Читать на русском

Захисник олімпійської збірної України Арсеній Батагов поділився очікуваннями від надважливого матчу проти Аргентини у останньому турі групового етапу Олімпіади.

"Настрій непоганий, бо останню гру вирвали на характері. Готуємося в гарному настрої, сподіваємося на хорошу гру та результат.

Ротань оцінив стан збірної України перед вирішальним матчем проти Аргентини на Олімпіаді-2024

Про що говорив тренерський штаб? Що буде бійня на полі, що аргентинці добре працюють з м'ячем, вони дуже непогані в єдиноборствах. Буде дуже важко.

Я вважаю, що Марокко трішки краще працює з м'ячем, один в один обігрують. Але Аргентина – більш тактична команда. У них футболісти грають у хороших клубах, є й дуже досвідчені гравці. Гадаю, гра буде не легша, ніж з Марокко.

Намагатимемося грати першим номером. Буде дуже спекотно, тому якщо постійно гратимемо без м'яча, це буде нас виснажувати. Гадаю, будемо намагатися грати з м'ячем та без. Якщо гратимемо з м'ячем, у нас буде більше сил і ми зможемо створювати моменти", – сказав Батагов у коментарі Суспільне Спорт.

Нагадаємо, збірна України побореться за путівку у плей-офф Олімпіади у вирішальному поєдинку проти Аргентини. Матч відбудеться вже сьогодні, 30 липня. Стартовий свисток пролунає о 18:00.