УКР РУС

Вацко оцінив розгром Динамо над Партизаном у кваліфікації ЛЧ: "Це був знатний, неперевершеної якості секс"

27 липня 2024 , 09:31 / Читать на русском

Журналіст та блогер Віктор Вацко поділився емоціями після розгромної перемоги Динамо над сербським Партизаном 6:2 у кваліфікації Ліги чемпіонів.

"У вівторок ввечері я був таким "динамівським серцем", яким, мабуть, ніколи в житті не були навіть Шовковський та Гусєв разом взяті. Ігор Суркіс міг з чистою совістю призначати мене почесним чи дуже почесним президентом клубу, амбасадором клубу, ким завгодно.

Сабо назвав побоювання у матчі-відповіді Динамо – Партизан: "Навіть не знаю, що там може бути"

У вівторок ввечері в мене зійшлися вболівальницькі "інь" та "янь" – була команда, за яку я щиро від душі вболівав, і команда, проти якої я щиро від душі вболівав. Тобто якби той Партизан грав проти Вадуца з Ліхтенштейну, то я би вболівав просто проти Партизана. А тут зійшлися всі за і проти.

Вибачте мені, будь ласка, але я не хочу розбирати гру Динамо в цьому матчі. Я не хочу знаходити якісь плюси і мінуси в грі, говорити про моменти і удари по воротах, не хочу говорити про склад, забиті та пропущені м’ячі. Я просто хочу сказати велике "дякую" футболістам, тренерському штабу Динамо за цей час, вболівальникам, які просто шалено підтримували команду. Всім вам величезне дякую за цю перемогу.

Це був знатний, неперевершеної якості секс, гідний золотих сторінок в історії PornHub, якщо такі є. У мене аж сльози на очах виступили, коли дивився цей футбол, тому що я дивився стилістично ідеальний футбол української команди. Я дивився футбол, за який я люблю дивитися футбол – швидкість, темп, динаміка, сила, агресивність, при цьому чудова гра з м’ячем, цікаві та стильні комбінації, непередбачуваність для суперника, вражаюча вертикальність, в чудовому темпі гра вперед, 25 ударів по воротах і 10 в площину воріт.

Розумієте, це був настрій і характер, на який хочеться дивитися знову і знову. Це був клас, порівняно з яким суперник навіть близько не вгадував. Це було феноменальне "рилом по асфальту", яке мені б хотілося, щоб тривало вічно", – поділився Вацко у програмі Вацко On Air.