УКР РУС

Тренер Полісся назвав мету перед дебютним матчем в єврокубках: "Величезне бажання створити щось історичне"

25 липня 2024 , 10:00 / Читать на русском

Головний тренер Полісся Імад Ашур поділився очікуваннями від матчу проти Олімпії у 2-му турі кваліфікації Ліги конференцій.

"Історичний поєдинок, історичний настрій, чарівний. Дуже був цікавий, непередбачуваний зі складнощами, але нормальними для будь-якого процесу період підготовки. Вийшли наразі на заключний тиждень перед стартом. У гарному настрої, з величезним бажанням створити щось історичне.

"Готовий приєднатися до зграї": Полісся показало новий ролик з Усиком

Ми все це робимо для того, щоб досягати максимального результату в кожній грі. Вже гра розставить все по місцям, бо ми дуже хочемо для себе зрозуміти на якому етапі знаходимось зараз і тільки гра на це може дати відповідь. Але, безумовно, ми готуємось, припускаю, що так як і всі до гри в якій ми зможемо підвищити ймовірність отримати максимальний результат, а саме перемогу.

Для мене завжди був дуже важливий процес підготовки, а саме тренування. Коли ми готуємось до якоїсь події, ми маємо розуміти, який шлях ми пройшли до цього. Відповідно кожен з гравців, хто має бажання отримати можливість взяти участь у "виставі", має щоденно, як професіонал, віддаватись повністю на тренуваннях", – цитує Ашура прес-служба Полісся.

Зазначимо, що 25 липня Полісся зіграє перший матч 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти люблянської Олімпії. Це буде дебютний матч для команди в єврокубках. Матч-відповідь пройде саме 1 серпня.