УКР РУС

Динамо відмовляється від усіх офіційних заходів – Шовковський висловився про "братський" турнір у москві за участю Партизана

22 липня 2024 , 21:38 / Читать на русском

Головний тренер Динамо на прес-конференції перед матчем з Партизаном озвучив свою позицію щодо поїздки сербського клубу до москви.

"Ми з величезним, м’яко кажучи, нерозумінням сприйняли поїздку ФК Партизан до москви на товариський, "братський" турнір, де вони провели серію матчів проти місцевих клубів та висловлювали знаки солідарності з тими, хто веде проти нас агресивну, загарбницьку війну, окуповуючи наші землі, руйнуючи наші міста та села, вбиваючи та калічачи наших людей і дітей.

Кривбас отримав міцного суперника у відборі ЛЄ, Динамо може зіграти проти старих знайомих – результати жеребкування

Особливо зважаючи на чітке рішення УЄФА виключити російські клуби з усіх міжнародних змагань у Європі, яке було ухвалено негайно після початку повномасштабної агресії.

Ми спеціально не робили жодних публічних заяв з цього приводу, щоб не розпалювати ворожнечу перед матчем. Але враховуючи усі вищезгадані обставини, ми вимушені відмовитися від усіх офіційних заходів.

Наша позиція базується виключно на діях ФК Партизан (Белград), який поїхав на цей турнір до країни, яка атакує та вбиває громадян нашої країни. Ми вважаємо ці дії недружніми стосовно нашого клубу і нашої країни", – наводить слова тренера офіційний сайт київського Динамо.