УКР РУС

Кварцяний назвав команду, яка має замінити СК Дніпро-1 в УПЛ

21 липня 2024 , 19:41 / Читать на русском

Легендарний тренер Віталій Кварцяний поміркував, хто має зайняти вакантне місце в УПЛ замість СК Дніпра-1.

"Мій варіант такий: СК Дніпро-1 замінити Минаєм, а крім цього щоб в УПЛ увійшло ще дві команди. Одна з них – Металіст 1925, яка стала б сімнадцятою. 

Перший етап Кубка України буде перенесений – джерело назвало причину

А ще одного, вісімнадцятого учасника Прем’єр-ліги, визначити в одному додатковому матчі на нейтральному полі між Лівим берегом та Епіцентром, чим надати їм додатковий шанс підвищитись у ранзі.

Хотілось би зауважити, що під час сезону досить важко знайти інвестора, а от Металіст 1925 зумів це зробити під час війни. Це взагалі щось особливе! І от тепер власник харківського клубу Володимир Носов у якійсь мірі спонсорує і рекламує збірну України.

Тож є шанс для того, аби ще більше згенерувати його увагу до харківського та українського футболу. Хотілося б цю людину підтримати, адже у наш час це геройський вчинок", – сказав Кварцяний у коментарі UA-Football.

Нагадаємо, що рішення щодо заміни дніпрян буде розглянуто на засіданні Виконкому УАФ, який відбудеться 22 липня. Раніше ліга направила Виконкому дві пропозиції, як вирішити це питання.

Перша, яка набрала найбільше голосів, – надати місце в УПЛ Минаю. Друга ж полягає в тому, щоб провести перехідний турнір за участі закарпатців, Металіста 1925, Лівого Берега та Епіцентра.

Зазначимо, що Минай уже обрав домашній стадіон у разі повернення в елітний дивізіон.