УКР РУС

Екс-гравець Шахтаря побажав Партизану перемоги над Динамо

21 липня 2024 , 16:48 / Читать на русском

Колишній півзахисник Шахтаря Ігор Дуляй, який минулого сезону тренував Партизан, сподівається, що його рідний клуб пройде Динамо у 2-му кваліфікаційному раунді ЛЧ-2024/25.

Своїми очікуваннями від протистояння Дуляй поділився в інтерв’ю сербському виданню Sport Klub.

Екс-футболіст Динамо, який зі словами "Слава Україні" переміг росіян, завершив кар'єру у збірній

"Українські гравці Динамо грають за національну збірну, також вони відправили кількох в олімпійську команду, але в них багато якісних футболістів на кожній позиції.

Вони гратимуть у Польщі. Я навіть не впевнений, чи будуть там вболівальники на трибунах. Я знаю, що фанати Партизана не зможуть відвідати матч. Немає сумнівів, що в Динамо буде патріотичне налаштування, вони захочуть представити Україну найкращим чином.

У киян феноменальна команда, у якій ключовим гравцем є Микола Шапаренко. Його потрібно зупинити. Але також за них грає досвідчений Андрій Ярмоленко, в якого була хороша кар’єра в топових чемпіонатах.

Не буду робити багато прогнозів. Сподіваюся, Партизан переможе", – сказав Дуляй.

Зазначимо, що свою кар’єру Ігор розпочинав у Партизані. Після того серб вирушив до України, де пограв за Шахтар та Севастополь. Також він працював у донецькому клубі в якості асистента Паулу Фонсеки.

Нагадаємо, перший матч між Динамо та Партизаном відбудеться вже у вівторок, 23 липня. Гра буде номінально домашньою для киян і пройде у польському Любліні. Початок – о 21:00 за київським часом.