УКР РУС

Клуб Яремчука програв перший трофей сезону – шокував жахливою реалізацією

21 липня 2024 , 09:29 / Читать на русском

Поки Роман Яремчук шукає собі новий клуб, його команда з поразки стартувала у новому сезоні. У матчі за Суперкубок Бельгії Брюгге поступився Уніону Сент-Жиллуаз.

Суперкубок Бельгії-2024

Брюгге – Уніон Сент-Жилуаз – 1:2

Голи: Цоліс, 79 – Пуертас, 40, (пен.), Лейсен, 47.

У битві за трофей зійшлись чинний чемпіон Бельгії – Брюгге та володар Кубка – Уніон Сент-Жилуаз. Яремчук, хоч і повернувся до розташування "синьо-чорних", не потрапив навіть до заявки.

Арсенал без Зінченка переміг у секретному спарингу – стартовий склад на 230 мільйонів

Рахунок у грі було відкрито на 40-й хвилині, коли пенальті реалізував швейцарський вінгер Уніона Кемерон Пуертас.

Тільки-но встиг стартувати другий тайм, як віце-чемпіон Бельгії подвоїв свою перевагу – на 47-й хвилині відзначився 21-річний захисник Федде Лайсен.

Брюгге на 79-й хвилині зміг відіграти один м’яч зусиллями грека Хрістоса Цоліса, проте на більше чемпіона Бельгії не вистачило.

Цікаво, що Брюгге у цьому матчі не лише значно більше володів м'ячем (68% проти 32%), але й завдав вдвічі більше ударів по воротах (12 проти 6). Влучність також була в порядку – 8 ударів у площину. А от з реалізацією моментів – явні проблеми.

Нагадаємо, що Яремчук – є гравцем Брюгге з літа 2022-го, коли перебрався з Бенфіки за 17 млн євро, ставши трансферним рекордом клубу. Минулий сезон Роман провів у оренді за Валенсію – 29 матчів та 4 голи.

Цього міжсезоння українець, скоріше за все, змінить клуб. Відомо, що інтерес до нього виявляють турецький Трабзонспор, французький Брест та італійська Болонья.